Компанія Renault розкрила дату прем’єри дешевого кросовера Bigster

Час читання: < 1 хв.
0
Компанія Renault розкрила дату прем'єри дешевого кросовера більше Duster

Найбільший кросовер в історії Dacia буде представлений на Паризькому автосалоні, який відкриється 14 жовтня цього року. Очікується, що новинка отримає назву Bigster, як і концепт 2021 року, та буде побудована на платформі актуального Duster, проте стане значно більшою.

Згідно з попередньою інформацією, довжина Dacia Bigster складе 4,6 метра, що на 300 мм більше, ніж у Duster. Збільшення розмірів переважно торкнеться задньої частини кузова, що дозволить розширити багажник, покращити комфорт для пасажирів другого ряду, а також додати третій ряд сидінь. Таким чином, новинка за габаритами конкуруватиме з моделями на кшталт Volkswagen Tiguan і Nissan X-Trail.

Дизайн Bigster, ймовірно, збереже стильові рішення актуального Duster, зокрема концептуальний кросовер 2021 року продовжить впливати на зовнішній вигляд новинки. В салоні очікується наявність мультимедійної системи з 10,1-дюймовим екраном та оновлена версія технології YouClip, що передбачає використання різноманітних аксесуарів з точками кріплення по всьому салону.

Реклама

Лінійка двигунів для європейського ринку включатиме гібридні установки, вже знайомі за моделями Duster, з потужністю до 140 к.с. та можливістю повного приводу. Водночас після початку продажів у Європі, Bigster з’явиться на інших ринках під брендом Renault, де його можуть оснащувати традиційними двигунами внутрішнього згоряння.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!