Авто

Оголошено ціни на електромобіль Audi A6 e-tron

Share

Audi офіційно оголосила ціни на свою нову повністю електричну модель Audi A6 e-tron, яка має всі шанси стати серйозним конкурентом Mercedes-Benz EQE та BMW i5. Початкова ціна на базову версію з потужністю 367 к.с., батареєю ємністю 100 кВт-год і запасом ходу до 756 км складає приблизно 75 тисяч євро.

Для тих, хто шукає додаткові преміум-опції, доступна версія Advanced Edition за 80 тисяч євро, яка включає спортивний екстер’єр і 20-дюймові колеса. Ще більш спортивна S Edition коштує близько 84 тисяч євро і пропонує матричні LED-фари, шкіряні сидіння і спортивне кермо.

Найпотужніша модель в лінійці – Audi S6 e-tron – оснащена 503 кінськими силами і повним приводом. Ціна на цей електромобіль починається з 100 тисяч євро, а версія Avant коштує від 101 тисячі євро. S6 e-tron також має адаптивну пневмопідвіску та унікальні спортивні деталі.

Audi також натякає на можливість появи більш доступної версії з меншим акумулятором та зниженою ціною, яка має з’явитися до кінця року. Ця новинка робить преміум-електромобілі більш доступними і обіцяє стати популярною серед шанувальників високих технологій і екологічних рішень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Audi

Останні записи

Porsche представила дуже особливий Taycan, який змінює колір (фото)

Porsche Asia Pacific та Porsche Exclusive Manufaktur об'єднали зусилля для створення унікального Porsche Taycan Turbo…

06.09.2024

Nissan запустив продажі оновленого позашляховика X-Trail

Nissan представив оновлений X-Trail 2025 для австралійського ринку, запропонувавши водіям нові функції та змінену цінову…

06.09.2024

Двома ногами небезпечно: що трапиться, якщо одночасно натиснути на газ і гальмо в машині з АКПП

Зазвичай навчання в автошколах проходить на автомобілях із механічною коробкою передач, де використовуються три педалі:…

06.09.2024

При перетині кордону з Польщею можливі проблеми: у ДПСУ назвали причини

Державна прикордонна служба України (ДПСУ) повідомила про можливі труднощі при перетині кордону з Польщею через…

05.09.2024

В Україні можуть оновити водійські права

В Україні можуть суттєво змінитися правила та порядок видачі водійських посвідчень. Законопроєкт №8082, який передбачає…

05.09.2024

Оголошено дату прем’єри Renault Bigster

У 2021 році компанія Dacia представила концепт-кар Bigster — більший та просторий варіант моделі Duster,…

05.09.2024