Nissan запустив продажі оновленого позашляховика X-Trail

Час читання: < 1 хв.
0

Nissan представив оновлений X-Trail 2025 для австралійського ринку, запропонувавши водіям нові функції та змінену цінову стратегію. Зміни торкнулися майже всіх комплектацій, додавши більше технологічних рішень і покращень, які підвищать комфорт під час керування.

Модельний ряд включає версії як з переднім, так і з повним приводом, від базової ST до флагманської Ti-L. Серед оновлень — бездротова зарядка, інтеграція Android Auto і Apple CarPlay, а також дистанційний запуск двигуна і безконтактне відкривання багажника.

Для поціновувачів преміум-класу комплектації Ti і Ti-L пропонують панорамний дах, 19-дюймові легкосплавні диски, шкіряний салон та аудіосистему Bose. Також X-Trail 2025 доступний з технологією e-Power, що використовує гібридний двигун із двома електромоторами для максимізації потужності та економії пального.

Реклама

Незалежно від вибору комплектації, Nissan X-Trail 2025 обіцяє поєднання передових технологій, елегантного дизайну та високої продуктивності, що робить його одним із найбільш очікуваних автомобілів року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!