Найпопулярніші автомобілі на українському ринку

Час читання: < 1 хв.
0

У серпні український ринок нових легкових автомобілів очолив кросовер Renault Duster, який значно випередив інші моделі за популярністю серед українців. Згідно з даними Укравтопром, продажі Duster досягли 691 одиниці, що дозволило йому стати беззаперечним лідером.

До трійки найпопулярніших автомобілів також увійшли Toyota RAV-4 і Mazda CX-5, з результатами 444 і 275 проданих одиниць відповідно. Ці моделі, разом із іншими популярними авто, забезпечили 34% від загального обсягу продажів легковиків у серпні.

Серед інших моделей, що потрапили до топ-10 за версією Укравтопром, були такі бестселери, як Toyota Camry (228 од.), Kia Sportage (219 од.) і Skoda Octavia (199 од.), які продовжують користуватися великим попитом серед українських покупців.

Реклама

Також у списку лідерів опинилися Hyundai Tucson, BYD Song Plus, Volkswagen Touareg і Honda M-NV, з продажами в межах 169-182 одиниць, що підтверджує стабільний інтерес до цих моделей на українському ринку. Загалом серпень став місяцем активних продажів нових легкових авто в Україні, де споживачі надають перевагу перевіреним і популярним кросоверам та седанам.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!