Авто

Tesla готує нову версію Model Y: що вона отримає

Share

Tesla продовжує адаптувати свою продукцію до специфічних потреб різних ринків. Компанія планує випустити шестимісну версію свого популярного електромобіля Model Y для китайського ринку до кінця 2025 року. Цей крок спрямований на задоволення попиту місцевих споживачів та зміцнення позицій Tesla в Китаї.

Згідно з даними, оприлюдненими агентством Reuters, нова версія Model Y відрізнятиметься від семимісцевої моделі, яка доступна в США. У Китаї, де попит на третій ряд сидінь менший через обмежений простір, шестимісний варіант буде більш актуальним. Недостатній комфорт для пасажирів у третьому ряді, включаючи місце для перевезення великого собаки, став важливим фактором для розробки цієї версії.

Люди, обізнані з планами Tesla, зазначають, що компанія вже звернулася до своїх постачальників з проханням підготуватися до збільшення виробництва Model Y на заводі в Шанхаї. Очікується значне зростання обсягів виробництва, що підкреслює впевненість Tesla у комерційному успіху нової моделі. Це також свідчить про прагнення компанії адаптуватися до швидких змін на конкурентному ринку Китаю, де вона стикається із зростаючим тиском з боку місцевих виробників електромобілів.

Раніше цього року Tesla представила Model Y, який був запущений у виробництво в 2020 році, і наразі працює над його оновленням під назвою Juniper. Вихід шестимісної версії був перенесений на 2025 рік, щоб компанія могла ретельно підготуватися до її запуску.

Очікується, що функцію повного самоврядування буде впроваджено в Китаї до кінця цього року, що може значно збільшити продажі та залучити нових клієнтів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Tesla

Останні записи

Автогаз знову подорожчає на декілька гривень

В Україні внаслідок підвищення акцизів на пальне автогаз може подорожчати до 33 гривень за літр…

03.09.2024

BMW скоро запустить в масове виробництво автомобілі-хамелеони

BMW знову здивує світ, наближаючи фантастичні інновації до реальності. Німецький автовиробник оголосив, що їхня революційна…

03.09.2024

Який документ необхідний для водіння в Україні

Багато водіїв в Україні вважають, що дотримання правил дорожнього руху та обережне водіння допоможуть уникнути…

03.09.2024

Оновлений Kia Sportage знову потрапив у кадри автомобільних папараці

Кросовер Sportage залишається одним із ключових факторів успіху для корейського бренду Kia, стабільно входячи до…

03.09.2024

Новий Mercedes-Benz GLS-клас показали наживо (фото)

Третє покоління Mercedes-Benz GLS-клас нещодавно відзначило свій п'ятирічний ювілей, що зазвичай свідчить про наближення нової…

03.09.2024

Альтернативний Toyota Hilux перетворили на зручний автобудинок

Наприкінці минулого року Toyota презентувала в Таїланді нову версію свого пікапа Hilux під назвою Champ.…

02.09.2024