Названо найкращі електромобілі за відгуками власників

Час читання: < 1 хв.
0
Названо найкращі електромобілі за відгуками власників

Китайський підрозділ агентства JD Power оприлюднив рейтинг задоволеності власників автомобілів. Індекс цінності базується на досвіді власників, які користувалися своїми авто від 2 до 12 місяців. Рейтинг поділено на дві категорії: локальні та міжнародні бренди. У локальному рейтингу вже шостий рік поспіль лідирує марка Nio, яка у 2024 році набрала 798 балів із 1000 можливих.

Li Auto посів друге місце з 791 балом, а Xpeng — третє з 788 балами. У п’ятірку також увійшли Zeekr та GAC Aion Deepal. Загалом 10 найкращих брендів отримали більше ніж 771 бал, серед яких також Avatr, BYD та Aito. На нижніх позиціях опинилися Leap Motor і Changan.

Серед міжнародних брендів переміг Mercedes-Benz з 789 балами, а Tesla зайняла друге місце з 787 балами. Середній показник у цьому сегменті становив 776 балів. FAW-Volkswagen, Audi, Smart і BMW опинилися нижче цього рівня.

Реклама

Дослідження також показало, що загальна задоволеність покупців зросла: у 2024 році показник становив 772 бали проти 770 у 2023 році. Однак проблеми із заряджанням електромобілів спричинили зниження задоволеності використанням, незважаючи на покращення в інших аспектах обслуговування.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!