Авто

Mercedes-Benz показав у Китаї свої нові моделі (фото)

Share

На автосалоні в китайському місті Ченду компанія Mercedes-Benz представила свої нові моделі. Серед них — CLE-клас, GT-клас, GLB-клас, S-клас, GLE-клас, CLE-клас, E-клас, EQS-клас, EQE-клас, EQB-клас, GLC-клас, GLS-клас, V-клас і, звісно, легендарний G-клас.

Модельний ряд Mercedes-Benz дуже широкий, включає заряджені версії від AMG, а також повністю електричні, гібридні та автомобілі з традиційними ДВС. Важливо, що для китайського ринку німецький виробник випускає подовжені версії багатьох моделей.

 Окрему увагу заслуговує Mercedes-AMG S 63 E Performance, який є найпотужнішим S-класом в історії. Під капотом автомобіля встановлений 4,0-літровий V8 бітурбомотор, який видає 612 к.с. і 900 Нм. Крім того, стартер-генератор додає 14 к.с. на старті. Двигун працює в парі з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач AMG Speedshift MCT-9G, де замість гідротрансформатора використовується мокре зчеплення. Повнопривідна система 4Matic+ оснащена муфтою для підключення передньої осі.

На задній осі розташований електричний модуль, що включає електромотор потужністю 190 к.с. і 320 Нм, двоступінчасту трансмісію (друга передача активується після 140 км/год) і міжколісний диференціал з електронним блокуванням. При повному навантаженні електромотор може працювати протягом десяти секунд, за умови достатнього заряду акумулятора. У такому режимі силова установка розвиває 802 к.с. і 1430 Нм крутного моменту, що дозволяє автомобілю розганятися до 100 км/год за 3,3 секунди.

Також було представлено Mercedes-AMG CLE 53 — заряджене купе. Автомобіль оснащений системою повного приводу 4Matic+ та м’якогібридною установкою на основі 3,0-літрового рядного бітурбомотора. Цей двигун працює разом зі стартер-генератором та 48-вольтовою електричною системою, що забезпечує додаткові 23 к.с. та 205 Нм.

Загальна потужність гібридної системи в Mercedes-AMG CLE 53 становить 449 к.с., а максимальний крутний момент — 560 Нм (в режимі overboost показник може зрости до 600 Нм). Двигун працює в парі з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач AMG 9G Speedshift, забезпечуючи розгін до 100 км/год за 4,2 секунди. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 250 км/год.

Окремо варто відзначити Mercedes-AMG GT 50 4-door Coupe. Під капотом цього автомобіля знаходиться 3,0-літровий рядний турбомотор M256 з електричним нагнітачем, який розвиває 435 к.с. і 520 Нм крутного моменту. Гібридна система EQ Boost, представлена стартер-генератором на колінчастому валу, живиться від 48-вольтової системи і додає 22 к.с. та 250 Нм крутного моменту, що покращує динаміку розгону.

Двигун поєднується з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач AMG Speedshift TCT 9G з гідротрансформатором та системою повного приводу 4Matic, яка забезпечує постійний задній привід і багатодискову муфту для підключення передньої осі. Автомобіль розганяється до 100 км/год за 4,5 секунди, а його максимальна швидкість сягає 285 км/год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Топ-7 автомобілів, які служать удвічі менше

Сьогодні багато автомобільних виробників акцентують увагу на сучасних технологіях і дизайні, іноді на шкоду довговічності…

30.08.2024

З’явилися фото електричного Range Rover без камуфляжу

Компанія Land Rover проводить тестування електричної версії флагманського Range Rover на дорогах Європи без камуфляжу.…

30.08.2024

Ось як виглядатиме перший електричний BMW X5

Майбутнє легендарного кросовера BMW X5 наближається. Поточна версія перебуває у модельному ряду баварського автовиробника з…

30.08.2024

Які автомобілі найчастіше потрапляють під приціл поліцейських

У Україні зупинка транспортного засобу поліцією регламентована чіткими правилами і проводиться лише за наявності конкретних…

30.08.2024

Який штраф загрожує водіям за відсутність страховки на авто

В Україні керування транспортним засобом без обов'язкового страхування цивільної відповідальності (ОСЦПВ) є серйозним правопорушенням, яке…

30.08.2024

Tesla розширює лінійку: нова Model Y та бюджетний хетчбек скоро у продажу

Tesla продовжує захоплювати увагу автомобільної індустрії, розкриваючи свої амбіційні плани на найближчі роки. Нещодавно стало…

30.08.2024