Представлений доступний кросовер Toyota на основі нового RAV4 (фото)

Час читання: < 1 хв.
0
Представлений доступний кросовер Toyota на основі нового RAV4

Кросовер Toyota Venza – стильний, але доступний автомобіль, побудований на основі моделі RAV4. Незважаючи на те, що ринок таких авто вже насичений, у мережі з’явилися зображення нової версії цієї моделі.

На каналі Digimods DESIGN продемонстрували оновлену Toyota Venza, дизайн якої нагадує седан Toyota Camry 2024 року, повідомляє OBOZ.ua. Особливо схожість помітна в передній частині кузова, де бампер і світлотехніка виглядають дуже впізнавано.

Проте, варто зазначити, що Toyota не планує розробляти нове покоління Venza. На її місце прийшла нова модель – кросовер Toyota Crown Signia 2024 модельного року.

Реклама

Новинка відноситься до преміум-сегменту, але зберігає конкурентоспроможну ціну, що робить її одним із найбільш доступних представників серед аналогічних моделей. Вона доповнить лінійку Crown і займе позицію нижче моделей Lexus.

З довжиною кузова близько 4,9 метра, новий кросовер Crown Signia трохи компактніший за великий Toyota Highlander. Його гібридна силова установка на основі 2,5-літрового бензинового двигуна забезпечує потужність 245 к.с. і комбіновану витрату палива 6,5 л/100 км. Початкова ціна Toyota Crown Signia 2024 становить 44 895 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!