Авто

Представлення BMW M3 Competition 2025: Основні особливості і характеристики

Share

На Міжнародному автосалоні в Ченду був представлений новий BMW M3 Competition 2025 модельного року. Ціни на автомобіль варіюються від 122 до 129 тисяч доларів.

BMW M3 2025 року доступний у різних кольорах, таких як зелений, жовтий, червоний, сірий, синій, білий, матовий синій, матовий сірий та інші варіанти, які можна замовити за додаткову плату.

Задньопривідна версія M3 постачається з 18-дюймовими передніми та 19-дюймовими задніми кованими дисками моделі 824M. Водночас, повнопривідна версія отримує 19-дюймові передні та 20-дюймові задні ковані диски моделі 826M.

Автомобіль оснащений дахом з вуглецевого волокна, що має спеціальні канавки для покращення аеродинаміки. Задня частина BMW M3 оснащена спойлером з вуглецевого волокна, дифузором і вихлопною системою з чотирма патрубками.

У салоні нового BMW M3 встановлено нове D-подібне кермо і 14,9-дюймовий вигнутий дисплей. Сидіння M виготовлені з карбону і мають ковшеподібну форму, а також присутні декоративні панелі з вуглецевого волокна та елементи з замші й алькантари.

Серед особливостей новинки — режим водіння M Elite, спортивне кермо M з підігрівом і алькантарою, золоті карбоново-керамічні супорти, чорні фари, вентильовані передні сидіння, автоматичні системи допомоги при водінні, бездротова зарядка та підтримка 5G.

BMW M3 2025 року як і раніше оснащується рядним шестициліндровим двигуном об’ємом 3,0 л, що розвиває 510 кінських сил. У топовій повнопривідній версії Competition потужність зросла до 530 кінських сил. Трансмісія включає 8-ступеневу автоматичну коробку передач.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: BMW

Останні записи

Представлено нове покоління Volkswagen Passat Pro (фото)

Представлений Volkswagen Passat Pro нового покоління, який стане доступним для попереднього замовлення 10 вересня. Цей…

30.08.2024

Автомеханік розвінчав 5 міфів про надійність ДВЗ, яким не варто довіряти

Багато автовласників вважають, що для продовження терміну служби двигуна потрібно дотримуватися певних правил, які складалися…

30.08.2024

З’явилися реалістичні зображення нового Nissan Patrol

Кілька тижнів тому Nissan розпочав тизерну кампанію нового покоління позашляховика Patrol (серія Y63). Японський автовиробник…

30.08.2024

Cadillac рішуче відмовляється від гібридів на користь ДВЗ та електротехнологій

Cadillac обирає радикальний підхід у розвитку своїх автомобілів, повністю відмовляючись від гібридних технологій. На відміну…

29.08.2024

Ціни на дизельне паливо в Україні зростуть на 5,5 грн/л

Протягом найближчих чотирьох місяців, з 1 вересня 2024 року до 1 січня 2025 року, вартість…

29.08.2024

Скільки дизельного пального недоливають на українських АЗС

Останні перевірки Інституту споживчих експертиз виявили суттєві відмінності в точності наливу дизельного пального на українських…

29.08.2024