Представлення BMW M3 Competition 2025: Основні особливості і характеристики

Час читання: 2 хв.
0
Представлення BMW M3 Competition 2025: Основні особливості і характеристики

На Міжнародному автосалоні в Ченду був представлений новий BMW M3 Competition 2025 модельного року. Ціни на автомобіль варіюються від 122 до 129 тисяч доларів.

BMW M3 2025 року доступний у різних кольорах, таких як зелений, жовтий, червоний, сірий, синій, білий, матовий синій, матовий сірий та інші варіанти, які можна замовити за додаткову плату.

Реклама

Задньопривідна версія M3 постачається з 18-дюймовими передніми та 19-дюймовими задніми кованими дисками моделі 824M. Водночас, повнопривідна версія отримує 19-дюймові передні та 20-дюймові задні ковані диски моделі 826M.

Автомобіль оснащений дахом з вуглецевого волокна, що має спеціальні канавки для покращення аеродинаміки. Задня частина BMW M3 оснащена спойлером з вуглецевого волокна, дифузором і вихлопною системою з чотирма патрубками.

У салоні нового BMW M3 встановлено нове D-подібне кермо і 14,9-дюймовий вигнутий дисплей. Сидіння M виготовлені з карбону і мають ковшеподібну форму, а також присутні декоративні панелі з вуглецевого волокна та елементи з замші й алькантари.

Серед особливостей новинки — режим водіння M Elite, спортивне кермо M з підігрівом і алькантарою, золоті карбоново-керамічні супорти, чорні фари, вентильовані передні сидіння, автоматичні системи допомоги при водінні, бездротова зарядка та підтримка 5G.

BMW M3 2025 року як і раніше оснащується рядним шестициліндровим двигуном об’ємом 3,0 л, що розвиває 510 кінських сил. У топовій повнопривідній версії Competition потужність зросла до 530 кінських сил. Трансмісія включає 8-ступеневу автоматичну коробку передач.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!