Представлено нове покоління Volkswagen Passat Pro (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Представлено нове покоління Volkswagen Passat Pro

Представлений Volkswagen Passat Pro нового покоління, який стане доступним для попереднього замовлення 10 вересня. Цей автомобіль є моделлю дев’ятого покоління сімейства Passat. Це унікальна для Китаю версія в кузові седан, причому за кордоном новий Passat доступний лише у вигляді універсала.

Покупцям запропонують дві версії передньої панелі, крім того, новий Volkswagen Passat Pro буде доступний у версії Dark Warrior Edition із повністю чорним дизайном.

Реклама

Автомобіль оснащений інтелектуальною системою допомоги при керуванні IQ.Pilot з удосконаленою системою адаптивного круїз-контролю та утриманням смуги руху, інтелектуальною системою допомоги при паркуванні з пам’яттю та іншими електронними помічниками. Автомобіль оснащений чіпом Qualcomm Snapdragon 8155, 12 ГБ оперативної та 128 ГБ флеш-пам’яті, а також підтримкою 5G.

В оснащення входять аудіосистема Harman Kardon, навколишнє освітлення, задні сонцезахисні шторки, кнопки управління, функції вентиляції/обігріву/масажу передніх та задніх сидінь, а також 11,6-дюймовий розважальний екран для пасажирів.

Довжина, ширина та висота нового Passat Pro становлять 5006, 1850 та 1489 мм відповідно, а колісна база – 2871 мм.

Автомобіль комплектується двигунами 1,5 л або 2,0 л з максимальною потужністю 118 квт або 162 квт.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!