Експерти назвали електричний кросовер, який не варто купувати у 2024 році

Час читання: < 1 хв.
0
Експерти назвали електричний кросовер, який не варто купувати у 2024 році

Бум на електромобілі спонукає багатьох автовиробників електрифікувати моделі з легендарними назвами. Це сталося і з ім’ям Mustang, яке було використано для нового купеподібного кросовера, що отримав назву Mach-E.

Автомобіль був представлений у 2019 році, а на ринок вийшов наприкінці 2020 року. Він побудований на платформі Global Electrified (GE2) і має елементи дизайну, запозичені від класичного купе Ford Mustang.

Реклама

Однак, попри всі зусилля компанії Ford, машина не здобула великого успіху. Принаймні, так вважають журналісти британського авторитетного видання «WhatCar».

Експерти з Великої Британії опублікували статтю, в якій назвали Ford Mustang Mach-E найгіршим вибором серед електрокарів у 2024 році та не рекомендували цю модель для покупки.

За їхніми словами, Mustang Mach-E добре оснащений і досить просторий, але має кілька суттєвих недоліків. По-перше, його називають надто різким у керуванні, а по-друге – неякісним через проблеми зі збіркою. Крім того, електричний кросовер Ford має повільну швидкість зарядки, що робить його менш конкурентоспроможним у порівнянні з іншими моделями.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!