Компанія Hyundai оголосила про запуск нового трирядного електричного позашляховика IONIQ 9

Час читання: < 1 хв.
0
Компанія Hyundai оголосила про запуск нового трирядного електричного позашляховика IONIQ 9

На заході CEO Investor Day 2024 компанія Hyundai офіційно підтвердила назву свого нового великого електричного позашляховика — IONIQ 9. Ця модель, вперше представлена як концепт SEVEN на автосалоні в Лос-Анджелесі у 2021 році, стане першим трирядним електричним позашляховиком від Hyundai. Очікується, що офіційна прем’єра IONIQ 9 також відбудеться на автосалоні в Лос-Анджелесі у листопаді.

IONIQ 9 створюється на передовій платформі електромобілів E-GMP. Прототипи вже проходять фінальні випробування на заводі Hyundai в Асані, Південна Корея, а серійне виробництво планується на новому заводі Meta у штаті Джорджія, США, будівництво якого має завершитися до кінця року.

Реклама

IONIQ 9 стане найбільшим і найрозкішнішим електричним позашляховиком Hyundai, який символізуватиме простір і передові технології. Номер «9» у назві підкреслює флагманський статус моделі в лінійці електромобілів бренду та натякає на можливий поділ лінійки на більші й компактніші моделі, де, ймовірно, номер «7» буде використано для меншого автомобіля, визначаючи чітку ієрархію в сімействі Hyundai.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!