Авто

Nissan частково розсекретив новий Patrol

Share

Nissan представив тизер нової радіаторної решітки для свого позашляховика Patrol, який у США відомий під назвою Armada. Обидва ці моделі дебютують 3 вересня, а поки що японський виробник поділився зображенням, на якому видно нову решітку радіатора і червоно-чорний логотип Nissan. У фокусі знімка також є старий Patrol другого покоління, який був представлений 65 років тому.

На фотографії чітко видні великі чорні решітки радіатора, що контрастують з попередньою версією, продемонстрованою близькосхідним підрозділом Nissan на початку серпня. Це нове рішення в дизайні підкреслює оновлення у зовнішньому вигляді автомобіля.

Новий Patrol буде менш розкішним варіантом Infiniti QX80 і зовні відрізнятиметься від преміум-аналога завдяки оригінальним елементам дизайну. Інтер’єр нового Patrol також буде подібним до QX80: очікується наявність двох 14,3-дюймових екранів і дев’ятидюймової панелі управління на центральному тунелі.

Що стосується силового агрегату, то, ймовірно, новий Patrol отримає V6 з подвійним турбонаддувом замість нинішнього V8. Цей більш компактний двигун на QX80 розвиває 457 кінських сил і 698 Нм крутного моменту, працюючи у парі з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач.

На завершення, Nissan також нагадав про історію Patrol у США, зазначивши, що позашляховик прибув на північноамериканський ринок у 1962 році як перша модель марки Nissan у США. Він був оснащений рамною конструкцією, ресорною підвіскою, чотирилітровим рядним шестициліндровим двигуном і триступінчастою механічною коробкою передач. Patrol зник з ринку США у 1969 році і повернувся лише у 2016 році під назвою Armada.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Nissan

Останні записи

Названо які автомобільні функції найбільше нервують водіїв

Сучасні автомобілі наповнені новітніми технологіями, що повинні полегшувати життя водіїв. Проте деякі з цих функцій…

27.08.2024

Як економити на пальному: експертні рекомендації для водіїв

Щоб знизити витрати на пальне, важливо обрати економічний автомобіль і застосовувати правильні методи водіння. Технічні…

27.08.2024

Найдорожчий кросовер Hyundai в історії показали напередодні презентації

Південнокорейський автовиробник Hyundai, власник бренду Ioniq, готується до офіційного представлення нового флагмана цього суббренду. Презентація…

27.08.2024

Водіям пояснили, як діяти при звинуваченнях в незаконному тонуванні автомобіля

В Україні існують законодавчі обмеження на використання тонованого скла в автомобілях, проте є деякі винятки.…

27.08.2024

Нову Tesla Model Y Juniper помітили під час тестів (фото)

Електромобіль Tesla Model Y, відомий під кодовою назвою Project Juniper, очікується на ринку наступного року.…

27.08.2024

Toyota та BMW об’єдналися для розвитку водневих технологій

Toyota і BMW готуються розширити своє партнерство в галузі розробки автомобілів на водневих паливних елементах,…

27.08.2024