Найдорожчий кросовер Hyundai в історії показали напередодні презентації

Час читання: 2 хв.
0
Найдорожчий кросовер Hyundai в історії показали напередодні презентації

Південнокорейський автовиробник Hyundai, власник бренду Ioniq, готується до офіційного представлення нового флагмана цього суббренду. Презентація великого електричного кросовера, який стане найдорожчою моделлю в лінійці компанії, запланована на листопад під час автосалону в Лос-Анджелесі.

Протягом року в інтернеті регулярно з’являлися шпигунські фотографії прототипів цієї моделі. Незалежний дизайнер Танос Паппас, спираючись на ці зображення, створив візуалізацію того, що приховувалося під камуфляжем, продемонструвавши, як може виглядати новий трирядний електричний позашляховик Hyundai.

Реклама

Передбачається, що новинка отримає назву Ioniq 7 або Ioniq 9. Автомобіль буде оснащений світлодіодними блоками, які функціонуватимуть як фірмові денні ходові вогні, а фари ближнього і дальнього світла будуть розміщені в капсульних модулях біля бутафорської решітки радіатора.

Широкий чорний пластиковий обвіс покриє колісні арки, можливо, буде продовжений на пороги, а дверні ручки інтегрують у кузов для досягнення більш елегантного вигляду.

Художник не розкрив, як виглядатиме задня частина автомобіля, але на основі шпигунських фото можна припустити, що кросовер отримає аналогічні світлові елементи для задніх ліхтарів.

Концепт Seven, на якому базується цей проєкт, мав довжину 5 метрів і колісну базу 3200 мм. Очікується, що серійна версія автомобіля збереже ці розміри, що зробить його аналогічним за габаритами до Range Rover.

Новий електрокросовер буде побудований на платформі E-GMP, яка підтримує 800-вольтову зарядку, дозволяючи зарядити акумулятор від 10% до 80% менш ніж за 20 хвилин. Очікувана дальність ходу складе понад 500 кілометрів, а двомоторна версія може досягти потужності 400 к.с. і 700 Нм крутного моменту.

Хоча точна ціна на Ioniq 7 або Ioniq 9 поки не оголошена, зрозуміло, що це буде найдорожчий автомобіль Hyundai, з очікуваною вартістю близько 70 тисяч доларів.

Головними конкурентами цього корейського електрокросовера стануть Kia EV9 і BMW iX.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!