Новий кросовер Dacia C-Neo на базі Duster вперше показали на рендері

Час читання: 2 хв.
0
Новий кросовер Dacia C-Neo на базі Duster вперше показали на рендері

Компанія Dacia, що входить до складу Renault, активно працює над розширенням свого модельного ряду на новій платформі CMF-B. Ця архітектура вже використовується в третьому поколінні Duster, а тепер її планують застосувати для нової моделі, яка отримає назву C-Neo.

Нещодавно в інтернеті з’явився перший рендер від дизайнерів Auto-Journal, який показує можливий зовнішній вигляд цього автомобіля.

Реклама

Передня частина C-Neo нагадує дизайн третього покоління Duster. Вона оснащена Y-подібними світлодіодними фарами, між якими розміщені хромовані акценти та сучасний логотип Dacia. Бампер автомобіля вирізняється строгими формами з великою кількістю різких ліній і двома вертикальними повітрозабірниками з боків.

Значущими особливостями кросовера можуть стати скошені задні стійки кузова з інтегрованими ручками дверей, а також унікальні задні ліхтарі та бампер.

Згідно з чутками, C-Neo буде досить великим автомобілем, з довжиною понад 4,5 метри. Очікується, що салон за рівнем простору зможе конкурувати з моделями від Toyota та Skoda.

Щодо технічних характеристик новинки від Dacia, поки що деталі залишаються невідомими. Проте інсайдери стверджують, що під капотом можна очікувати м’які та повноцінні гібридні силові установки, а також двигуни, що працюють на зрідженому газі. Потужність цих моторів, за попередніми даними, варіюватиметься від 100 до 140 кінських сил.

Офіційний дебют нової моделі Dacia запланований на кінець 2025 року, а в продаж автомобіль надійде лише у 2026 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!