Бюджетний купе-кросовер Citroen зняли під час тестів

Час читання: 2 хв.
0
Бюджетний купе-кросовер Citroen зняли під час тестів

Компанія Citroen вже презентувала концепт нового купеподібного кросовера Basalt наприкінці березня цього року, але офіційний продаж моделі ще не розпочався, за винятком прийому замовлень в Індії. Перші серійні зразки бюджетного крос-купе мають надійти до дилерів у другій половині року, а поки що тестові моделі регулярно потрапляють в об’єктиви фотошпигунів.

Нещодавно автомобіль був помічений під час випробувань на дорогах Латинської Америки, одного з ключових ринків для моделі Basalt. Знімки, зроблені фотографом Леонардо Пінейро, були передані редакції місцевого журналу Autossegredos.

Реклама

На знімках бюджетний крос-купе зображений майже без камуфляжу. Передня частина автомобіля виконана в стилістиці, схожій з Citroen C3 Aircross, з аналогічними фарами та решіткою радіатора. Боковий профіль базової версії відзначається сталевими дисками з ковпаками.

Задня частина Basalt буде обладнана дверима багажника, що відкриваються разом із заднім склом, подібно до Fiat Fastback. Задні ліхтарі збережуть стиль інших моделей Citroen, але будуть трохи вужчими, ніж у C3 Aircross.

Лінійка двигунів для Basalt включатиме 1,2-літровий турбодвигун потужністю 110 к.с., який працюватиме в парі з механічною коробкою передач або «автоматом». У майбутньому планується випуск повністю електричної версії, прем’єра якої запланована на першу половину 2025 року.

Ціни на новинку ще не оголошені, але очікується, що вартість буде трохи вищою за пів мільйона гривень у перерахунку на місцеву валюту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!