Skoda показала тизери нового бюджетного кросовера

Час читання: 2 хв.
0
Skoda показала тизери нового бюджетного кросовера

Новий бюджетний кросовер Skoda Kylaq 2025 року стане найдоступнішим автомобілем чеської компанії і буде дешевшим за Renault Duster. Модель вже готується до прем’єри, і частково її дизайн можна побачити на опублікованих фотографіях. Skoda Kylaq призначена переважно для індійського ринку.

Анонс моделі відбувся ще в лютому, проте назва Kylaq була обрана в результаті голосування в соціальних мережах. У санскриті вона означає «кристал».

Реклама

Кросовер матиме довжину близько чотирьох метрів, що дозволить йому скористатися податковими пільгами в Індії. Kylaq стане найменшим кросовером в портфелі концерну VAG. Для порівняння, хетчбек Fabia має довжину 4,1 метра, а кросовер Kushaq – 4,2 метра.

Модель побудована на бюджетній платформі MQB-A0-IN. Основний двигун – це літровий TSI потужністю 115 к.с., що буде працювати в парі з механічною коробкою передач або автоматом. Привід у моделі буде тільки передній.

Запуск Skoda Kylaq на ринок запланований на 2025 рік, але повністю розсекретити автомобіль можуть вже цього року. Точна дата поки не оголошена, але ця модель має вирішальне значення для відновлення продажів компанії в Індії, де продажі останнім часом значно впали.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!