Новий Hyundai Palisade вперше показав свої фари (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Новий Hyundai Palisade вперше показав свої фари (фото)

Hyundai прискорює тестування другого покоління свого флагманського позашляховика Palisade, що підтверджується частими появами прототипів цієї моделі в об’єктивах фотошпигунів. Нещодавно автомобіль помітили під час чергових випробувань, де він вперше продемонстрував свою оптику.

Прототип був зафіксований в одному з тунелів Південної Кореї, коли йому довелося увімкнути фари. Завдяки вдалому освітленню крізь камуфляж стало видно дизайн світлодіодних денних ходових вогнів, які, схоже, мають форму літери C з п’ятьма окремими елементами та двома довгими зубцями, спрямованими до решітки радіатора.

Реклама

Ще одна цікава деталь екстер’єру нового Palisade, яку вдалося помітити на цих знімках, — це світлодіодний елемент по центру, що проглядається через маскування. Його функціональне призначення наразі залишається невідомим.

Задня частина прототипу, як і раніше, добре замаскована, проте задні ліхтарі частково відкрили для забезпечення безпеки. Видно, що вони мають вертикальний дизайн і складаються з ряду прямокутних елементів, що тягнуться від лінії крил до верхньої частини бампера.

Технічні характеристики нової моделі залишаються в секреті. За чутками, офіційна прем’єра очікується наприкінці 2024 року, а продажі стартують у 2025-му.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!