Renault показала у деталях новий недорогий кросовер Symbioz 2024 (фото)

Час читання: < 1 хв.
0
Renault показала у деталях новий недорогий кросовер Symbioz 2024 (фото)

Новий кросовер Renault Symbioz 2024 року – доступний сімейний автомобіль, нещодавно офіційно представлений після серії тизерів. Тепер цю новинку, яка виявилася більшою за Renault Duster, показали детальніше.

Перші офіційні фотографії Renault Symbioz 2025 модельного року вже з’явилися. З цією моделлю Renault планує задовольнити попит на автомобілі найпопулярнішого сегмента. Новинка вже готова до продажу, і її презентував Autogefühl.

Реклама

Довжина кузова становить 4413 мм, а колісна база – 2638 мм, що робить автомобіль більшим за бюджетний кросовер Renault Duster. За своїми габаритами новий Symbioz займатиме проміжне місце між компактним Captur та більшим Austral.

Дизайнери створили сміливий зовнішній вигляд автомобіля в сучасному корпоративному стилі Renault, із виразними лініями та ефектною світлотехнікою. Ймовірно, модель позиціонуватимуть як стильний молодіжний кросовер.

Під капотом Renault Symbioz E-Tech розташована гібридна силова установка на базі 1,6-літрового двигуна, яка забезпечує потужність у 145 к.с. У майбутньому очікується також випуск стандартних бензинових версій кросовера.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!