Mazda CX-30 отримала новий стиль для міських доріг

Час читання: < 1 хв.
0
Mazda CX-30 отримала новий стиль для міських доріг

Mazda продовжує оновлювати модельний ряд CX-30, представляючи нову комплектацію Touring LE, яка вже доступна в Австралії. Ця версія базується на моделі Touring, пропонуючи кілька стильних оновлень, серед яких унікальне теракотове оздоблення інтер’єру з матеріалів Maztex і замші, доповнене контрастною строчкою. Ця строчка тепер прикрашає панель приладів, дверні карти, центральну консоль і підлокітники.

Mazda CX-30 Touring LE оснащена 10,25-дюймовим дисплеєм і підтримує дистанційне керування через додаток MyMazda. Власники можуть віддалено знаходити автомобіль, блокувати двері, перевіряти стан та отримувати доступ до інших функцій. Також у комплектації передбачено 360-градусну камеру, систему допомоги під час руху в заторах, круїз-контроль, систему моніторингу водія та кнопку SOS на панелі даху.

Реклама

Додатково, Mazda CX-30 тепер оснащена USB-C роз’ємом замість USB-A на передньому ряду, а починаючи з комплектації Evolve, підтримує бездротову зарядку смартфонів. Кольорова палітра залишилася незмінною та включає чотири преміальні відтінки та п’ять стандартних кольорів.

Mazda CX-30 Touring LE з пакетом Vision оцінюється від 41 940 австралійських доларів, займаючи місце між стандартною G20 Touring з пакетом Vision та G20 Astina. Продажі нової моделі розпочнуться у вересні, пропонуючи ще більше стилю та технологій для поціновувачів кросоверів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!