Автомеханік розповів, які нові автомобілі обрав би у 2024 році

Час читання: < 1 хв.
0
Автомеханік розповів, які нові автомобілі обрав би у 2024 році

Коли настає час вибирати автомобіль, багато хто звертається за порадою до досвідчених фахівців. Ринок пропонує безліч варіантів, що ускладнює пошук ідеального авто.

Автомеханік з Іспанії, відомий у соціальних мережах під ніком «itvdeltiktok», склав список трьох нових автомобілів, які він би придбав у 2024 році.

Реклама

При формуванні свого ТОП-3 він керувався трьома критеріями: автомобіль повинен бути кросовером, оскільки це найпопулярніший формат сьогодні, мати гібридний двигун для відповідності екологічним стандартам, і коштувати від 30 до 36 тисяч євро.

На третьому місці в рейтингу опинилася Toyota Corolla Cross. За словами експерта, цей автомобіль вирізняється надійністю та сучасною гібридною силовою установкою.

Друге місце зайняла Mazda CX-5, яку автомеханік похвалив за міцність, якісні матеріали оздоблення та привабливий дизайн.

Перше місце в ТОПі отримала Honda HR-V. За словами фахівця, ця модель вирізняється передовою гібридною технологією. Незважаючи на компактний 1,5-літровий двигун, автомобіль демонструє відмінну динаміку та економічну витрату палива завдяки «розумній» електричній системі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!