Mazda CX-5 нового покоління: ключові особливості та нововведення

Час читання: < 1 хв.
0
Mazda CX-5 нового покоління: ключові особливості та нововведення

З моменту свого дебюту у 2012 році кросовер Mazda CX-5 зарекомендував себе як бестселер бренду в сегменті SUV. У 2017 році модель перейшла до другого покоління, а у 2021 році пройшла через рестайлінг.

Згідно з останніми чутками, інженери Mazda в Хіросімі активно працюють над третьою генерацією CX-5. Це спростовує раніше озвучену інформацію про те, що Mazda планує зосередитися лише на продажу кросовера CX-50 того ж розміру.

Реклама

На даний момент деталі про новий CX-5 досить обмежені, але час від часу з’являються деякі інсайдерські відомості. Наприклад, за інформацією порталу «CarsGuide», Mazda розробляє власну гібридну технологію, яка стане альтернативою технології, що використовує CX-50 і яка належить Toyota.

Очікується, що нова технологія буде конкурентом гібрида Toyota RAV4 Hybrid, а не гібридом, що підключається до електромережі.

Окрім традиційного гібридного варіанту, Mazda також працює над гібридною системою з роторним приводом. Проте навряд чи ця технологія знайде своє місце в наступному поколінні CX-5.

Крім гібридних варіантів, новий CX-5, ймовірно, отримає і традиційні бензинові двигуни, але дизельного мотора у його лінійці не буде. Як і раніше, CX-5 буде конкурувати з такими моделями, як Kia Sportage, Hyundai Tucson, Toyota RAV4 та іншими представниками цього сегменту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!