Розкрито зовнішність наступника Lamborghini Huracan

Час читання: < 1 хв.
0
Розкрито зовнішність наступника Lamborghini Huracan

BMW разом із китайським партнером Venture оголосила про відкликання 1,36 мільйона автомобілів, що були вироблені та імпортовані до Китаю через потенційні проблеми з подушками безпеки Takata. Це рішення стало відповіддю на вказівку Державного управління регулювання ринку Китаю.

Ознаки дефекту стосуються моделей, виготовлених в період з 2003 по 2017 роки. Відкликанню підлягають 598 тисяч автомобілів, вироблених на спільному підприємстві BMW Brilliance Automotive в Китаї, а також 759 тисяч імпортованих автомобілів.

Реклама

Проблема полягає у можливих дефектах подушок безпеки, які були встановлені на кермо після доопрацювання власниками. Як повідомляє Reuters, BMW пообіцяла безкоштовно замінити несправні подушки безпеки водія, щоб усунути потенційні ризики.

Раніше подібні проблеми були виявлені у США, де BMW також відкликала близько 394 тисяч автомобілів. Подушки безпеки Takata вже давно є джерелом численних скандалів та відгуків у всьому світі, і цей випадок знову підкреслює важливість постійного контролю якості та безпеки в автомобільній промисловості.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!