Дощ став причиною для відкликання автомобілів Ford

Час читання: < 1 хв.
0
Дощ став причиною для відкликання автомобілів Ford

Автомобілі Ford Maverick, Bronco Sport та Mustang Mach-E не тільки носять знамениту емблему бренду, але й виробляються в Мексиці. Крім того, їхні мотори склоочисників виготовляються компанією Robert Bosch на мексиканських заводах. Проте було виявлено проблему: мотори можуть виходити з ладу через недостатнє герметизування між корпусом редуктора та кришкою, що підвищує ризик потрапляння води та можливого виходу з ладу пристрою.

У результаті на заводах Hermosillo та Cuautitlan було випущено 37 371 автомобіль моделей 2023 та 2024 років з потенційно дефектними моторами склоочисників. Після отримання скарг у квітні 2024 року на неполадки в моделях Maverick і Bronco Sport, група Critical Concern Review Group розпочала розслідування і виявила помилку в процесі нанесення герметика.

З часу першого повідомлення про проблему 26 липня 2023 року, Ford отримав 81 гарантійний запит, пов’язаний з цим дефектом. У США потенційно підлягають відкликанню 18 681 Maverick, 15 087 Bronco Sport та 3 603 Mustang Mach-E.

Ford вже надіслав дилерам інструкції щодо заміни дефектних моторів склоочисників на нові з належним герметиком і пропонує власникам безкоштовну заміну.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!