Новий Mitsubishi Pajero Sport 2025: Перші зображення й очікуваний дизайн

Час читання: < 1 хв.
0
Новий Mitsubishi Pajero Sport 2025: Перші зображення й очікуваний дизайн

У червні Mitsubishi опублікувала тизер своїх майбутніх моделей, які з’являться до 2030 року. Серед затемнених зображень можна було розгледіти кілька автомобілів, за формою схожих на позашляховики. Одним із них, ймовірно, був новий Pajero Sport.

На основі цього тизера дизайнер Ендрю Герреро, співробітник порталу Top Gear Philippines, створив своє бачення Pajero Sport 2025 року.

Реклама

За словами художника, новий Pajero Sport отримає більш брутальний дизайн, відмовившись від м’яких вигнутих ліній на користь класичного позашляхового стилю. Спереду автомобіль прикрасять нові вузькі Т-подібні світлодіодні денні ходові вогні, які тягнуться до логотипа марки.

Основні фари будуть розташовані нижче ДХВ, а з боків з’являться масивні 4-кутні розширювачі арок, покриті пластиковим захистом, та підніжки для полегшення доступу до салону.

Дизайн задньої частини Pajero Sport поки залишається невідомим. Герреро вирішив взяти елементи з концепту D:X, що є прототипом нової Delica. Автомобіль успадкував вузькі Т-подібні задні ліхтарі, що відповідають переднім денним вогням, а також широкий бампер і майже вертикальні двері багажника.

Технічні характеристики майбутнього Pajero Sport поки залишаються таємницею, але журналісти припускають, що автомобіль отримає ті ж дизельні двигуни 4N16, які використовуються в актуальній версії пікапа Mitsubishi Triton (L200).

Офіційна прем’єра новинки може відбутися у 2025 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!