Головна Авто Представлений Volkswagen T-Roc R у темному виконанні

Представлений Volkswagen T-Roc R у темному виконанні

Час читання: < 1 хв.
0
Представлений Volkswagen T-Roc R у темному виконанні

Volkswagen поповнив свій асортимент компактних кросоверів у Великій Британії, презентувавши нову флагманську модель — T-Roc R Black Edition. Цей автомобіль поєднує в собі потужність, елегантний стиль і унікальні елементи, роблячи його привабливим варіантом для шанувальників спортивних авто.

Реклама

Black Edition базується на моделі T-Roc R і вирізняється чорними акцентами в дизайні екстер’єру, такими як корпуси дзеркал, рейлінги на даху та 19-дюймові диски Estoril. Інтер’єр оснащений панорамним люком, електроприводом багажника, підігрівом передніх сидінь та аудіосистемою Beats з восьмиканальним підсилювачем і сабвуфером.

Автомобіль оснащений 2,0-літровим двигуном TSI потужністю 296 к.с., що дозволяє розганятися до 100 км/год за 4,9 секунди. Максимальна швидкість становить 250 км/год, а потужність передається через семиступеневу автоматичну трансмісію на систему повного приводу 4Motion.

Вартість T-Roc R Black Edition у Великій Британії становить 44 250 фунтів стерлінгів (близько 2,5 млн гривень). Новинка вже доступна для замовлення та обіцяє стати ідеальним вибором для тих, хто шукає баланс між швидкістю та витонченим дизайном.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.