Зображення нового седана BMW з’явилися в Китаї

Час читання: 2 хв.
0
Зображення нового седана BMW з’явилися в Китаї

Міністерство промисловості Китаю в рамках процесу сертифікації оприлюднило фотографії та попередні технічні характеристики нового седана BMW, який стане частиною 2 серії і буде називатися Gran Coupe. Ця чотиридверна модель буде доступна на китайському ринку з трьома варіантами бензинових турбомоторів, а офіційна прем’єра запланована на кінець цього року.

Фотографії демонструють дві версії седана – 225L та M235L. Основні відмінності між ними полягають у дизайні решітки радіатора, колісних дисків, а також у наявності невеликого спойлера на кришці багажника, червоних гальмівних супортів і чотирьох вихлопних патрубків у більш продуктивній версії. Можливо, спорт-пакет M стане стандартним для цієї моделі на китайському ринку.

Реклама

Седан має довжину 4663 мм і колісну базу 2780 мм, що на 137 мм і 110 мм більше, ніж у попередника. Він побудований на передньопривідній платформі UKL, спільній з нещодавно представленим хетчбеком 1 серії, що відображається в схожому оформленні передньої частини кузова.

Для китайського ринку BMW 2 серії буде запропоновано три бензинові турбомотори: 1,5-літровий двигун потужністю 174 к.с. та два 2,0-літрових з потужностями 227 і 335 к.с. Очікується, що базова версія з першим двигуном не буде доступна для продажу.

Наприкінці липня стали відомі патентні фотографії BMW 2 серії для європейського ринку. На цих зображеннях седан виглядає менш спортивно, що, можливо, пов’язано з відсутністю спортивного M-пакета. В Європі новинка, ймовірно, з’явиться до кінця року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!