Audi представляє доступнішу версію Q6 E-Tron

Час читання: < 1 хв.
0
Audi представляє доступнішу версію Q6 E-Tron

Audi продовжує розширювати лінійку свого електричного позашляховика Q6 E-Tron, і на цей раз приємна новина для тих, хто вважав його занадто дорогим. Компанія представила нову базову версію, що робить Q6 E-Tron більш доступним.

Нова модель Q6 E-Tron оснащена єдиним електромотором потужністю 252 кінські сили, що дозволяє розганятися до 100 км/год за 7 секунд. Головна відмінність цієї версії від попередніх полягає в акумуляторі на 83 кВт·год, який забезпечує пробіг до 530 кілометрів. Завдяки цьому ціна автомобіля знижена до 65 950 євро (приблизно 6,2 млн рублів за актуальним курсом), що на 6000 євро (близько 565 тис. рублів) дешевше за версію Performance.

Для тих, хто готовий витратити трохи більше, Audi пропонує версію Launch Edition за 69 950 євро (близько 6,6 млн рублів). Вона відрізняється покращеною обробкою і можливістю встановлення більшого акумулятора. Але якщо вам потрібна максимальна комплектація з великим акумулятором, ціна зросте до 75 950 євро (приблизно 7,15 млн рублів).

Реклама

Особливістю Q6 E-Tron є наявність переднього багажника (“frunk”), який доступний лише в деяких версіях за додаткову плату. У Launch Edition цей зручний відсік входить до стандартної комплектації.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!