Porsche готує апгрейд для свого найпотужнішого автомобіля

Час читання: < 1 хв.
0
Porsche готує апгрейд для свого найпотужнішого автомобіля

Приблизно два роки тому Porsche 911 GT3 RS вперше дебютував на публіці, і тепер цей автомобіль доступний у дилерських центрах. В рамках широкої та різноманітної лінійки Porsche 911, модель GT3 RS вирізняється радикальним характером, екстремальними характеристиками та видатними показниками продуктивності. Після кількох років успіху на ринку настав час для оновлення цієї моделі.

Процес модернізації 911 GT3 RS вже розпочато і це оновлення середини життєвого циклу слідуватиме за недавнім оновленням восьмого покоління 911, яке було представлено кілька місяців тому. Це оновлення позначило нову еру для моделі, включаючи появу електричної версії легендарного автомобіля. Хоча 911 GT3 RS і далі матиме традиційний двигун, він отримає суттєві покращення.

Фотографи з сайту motor.es зафіксували новий 911 GT3 RS на трасі Нюрбургрінг, де також неодноразово спостерігали попередні моделі GT3 RS, підготовлені компанією Manthey Racing, які планують дебют наступного року. Porsche 911 GT3 RS 2025 демонструє характерний камуфляж, що гармонійно вписується в дизайн екстер’єру.

Реклама

Хоча зміни намагаються приховати, екстремальні елементи кузова, такі як великий задній спойлер, одразу привертають увагу. Зовнішні модифікації включають змінені повітрозабірники для покращеного охолодження, нові світлові елементи на фарах, а також оновлений задній бампер і дифузор.

Під капотом оновленого 911 GT3 RS залишиться 4,0-літровий атмосферний опозитний двигун. У поточній версії він розвиває потужність 525 к.с., але очікується, що Porsche збільшить цей показник до понад 530 к.с. Двигун працюватиме в парі із семиступінчастою автоматичною коробкою передач PDK і заднім приводом.

Презентація нового 911 GT3 RS очікується наступного року, і, як це зазвичай буває у Porsche, після її проведення розпочнеться прийом замовлень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!