Авто

Volkswagen продовжить випуск ДВЗ до 2026 року

Share

З 2026 року Volkswagen планує зменшити інвестиції у розробку двигунів внутрішнього згоряння, зосередивши свої зусилля на електрифікації. Цей крок дозволить компанії зменшити відставання від провідних виробників, таких як BYD, які спеціалізуються на гібридах та чистих електромобілях.

“Ми будемо інвестувати в нові моделі з двигунами внутрішнього згоряння до 2025 року, а після цього зменшимо ці інвестиції”, – повідомив Міхаель Штайнер, керівник розробки Volkswagen.

Остання нова модель з двигуном внутрішнього згоряння з’явиться раніше, ніж Volkswagen випустить свій останній двигун ДВЗ. Це буде друге покоління T-Roc, яке планується на 2025 рік. Після цього цикл оновлення моделей з ДВЗ буде призупинено, і такі моделі, як Golf Mk8, продовжать бути на ринку до завершення свого комерційного життєвого циклу через оновлення та рестайлінги.

Новий Volkswagen T-Roc, побудований на модульній платформі MQB, матиме технічні характеристики, схожі на CUPRA Formentor. Очікується, що він буде пропонуватися у версіях mild-hybrid eTSI та plug-in hybrid e-Hybrid. Останні матимуть понад 120 км електричної автономії завдяки акумулятору ємністю 19,7 кВт/год.

T-Roc e-Hybrid, ймовірно, буде доступний у двох варіантах потужності: 204 та 272 к.с. Зарядка забезпечить пік потужності в 50 кВт постійного струму, що забезпечить швидку зарядку – рідкість для гібридів, що підключаються.

Volkswagen стверджує, що їх нова система plug-in hybrid надає переваги чистого електромобіля в повсякденному житті завдяки запасу ходу понад 120 км в режимі нульових викидів, що задовольняє потреби більшості користувачів у щоденному використанні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Volkswagen

Останні записи

Nissan запустив продажі оновленого позашляховика X-Trail

Nissan представив оновлений X-Trail 2025 для австралійського ринку, запропонувавши водіям нові функції та змінену цінову…

06.09.2024

Двома ногами небезпечно: що трапиться, якщо одночасно натиснути на газ і гальмо в машині з АКПП

Зазвичай навчання в автошколах проходить на автомобілях із механічною коробкою передач, де використовуються три педалі:…

06.09.2024

При перетині кордону з Польщею можливі проблеми: у ДПСУ назвали причини

Державна прикордонна служба України (ДПСУ) повідомила про можливі труднощі при перетині кордону з Польщею через…

05.09.2024

В Україні можуть оновити водійські права

В Україні можуть суттєво змінитися правила та порядок видачі водійських посвідчень. Законопроєкт №8082, який передбачає…

05.09.2024

Оголошено дату прем’єри Renault Bigster

У 2021 році компанія Dacia представила концепт-кар Bigster — більший та просторий варіант моделі Duster,…

05.09.2024

Новий український бронеавтомобіль “Варта 2” представлено на виставці MSPO-2024

На міжнародній оборонній виставці MSPO-2024, що відбулася в польському місті Кельце, компанія "Українська бронетехніка" презентувала…

05.09.2024