Авто

Досвідчений автомеханік назвав 5 вживаних авто, які вічно ламаються

Share

Надійність автомобіля не лише допомагає власнику зекономити сімейний бюджет, але й звільняє від частих поїздок до автосервісу та очікувань ремонту.

Автор YouTube-каналу «CarWizard» Девід Лонг, штатний автомеханік та власник американського автосервісу «Omega Auto Clinic», склав власний рейтинг п’яти найненадійніших автомобілів, які він не рекомендує купувати через свій досвід роботи з ними.

  1. Chevrolet Cruze 2010 року За словами експерта, автомобілі з 1,4-літровим турбованим мотором схильні до поломок турбокомпресора. Він також вказує на численні конструктивні недоліки Cruze, називаючи цей автомобіль “сміттям”.
  2. Hyundai Sonata 2015 року Блогер стверджує, що 2,4-літровий мотор “Сонати” практично неможливо обслуговувати. Він наводить приклад клієнта, який відмовився від свого автомобіля, оскільки ремонт двигуна обходився йому дорожче за ринкову вартість самого седана.
  3. Audi A8 (будь-який рік випуску) Американський автомеханік радить уникати цієї моделі Audi через численні технічні проблеми, які виробник не усував навіть після їх виявлення. Серед основних недоліків A8 він вказує на часті витоки оливи та інших рідин, які важко усунути надовго.
  4. Mazda RX-8 Знаменитий роторно-поршневий спортивний автомобіль Mazda отримав вкрай негативну оцінку від експерта. За словами власника автосервісу, двигун Ванкеля майже гарантовано виходить з ладу приблизно через 100 тисяч кілометрів пробігу та потребує дорогого капітального ремонту. Також він має проблеми із запуском та економією палива.
  5. Nissan Rogue (X-Trail) 2007-2015 років Кросовер, який є популярним серед сімейних покупців, схильний до поломок трансмісії Jatco CVT (варіатор). Коробка передач може зламатися в проміжку від 130 до 160 тисяч кілометрів і вимагатиме дорогого ремонту. Проте ті, хто максимально дбайливо ставиться до цієї трансмісії, можуть помітно збільшити її термін служби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

5 найякісніших вживаних автомобілів за 400 тис. гривень

У ціновому діапазоні 400 тис. гривень представлено чимало автомобілів, що задовольняють різноманітні потреби покупців. Тут…

28.08.2024

Представлено нову Skoda Superb Sportline: новинку зняли на фото

Skoda не проґавила можливість покращити свої флагманські моделі та представила оновлену лінійку Superb, яка вже…

28.08.2024

Нові податки на автомобілі в Україні: Що зміниться з 1 жовтня

В Україні можуть підвищити податки та збори й запровадити нові податки, у тому числі на…

28.08.2024

Водіння після медичного канабісу: Що кажуть експерти

Нещодавно в Україні було дозволено використання медичного канабісу за лікарським призначенням, але це не дозволяє…

28.08.2024

Volkswagen готується до революції: Golf перейде на гібридну технологію

У контексті європейських зусиль щодо зниження викидів і збільшення кількості електричних транспортних засобів, Volkswagen підтверджує…

28.08.2024

Ціни на автомобілі не зростуть: Підвищення на 15% скасовано

У Верховній Раді представлено нову версію законопроєкту №11416, який передбачає зміни в оподаткуванні. За словами…

28.08.2024