Власниця нового Chevrolet Traverse 2024 зіткнулася з поломкою АКПП на 3 200 км

Час читання: < 1 хв.
0
Власниця нового Chevrolet Traverse 2024 зіткнулася з поломкою АКПП на 3 200 км

Кросовер Chevrolet Traverse вважається одним із найкращих у своєму класі та користується високим попитом на ринку США. Однак навіть найпопулярніші моделі можуть мати серйозні технічні проблеми.

Нещодавно в соцмережах користувачка під ніком «Boy Mom Motherhood Sahm» поділилася несподіваною ситуацією з новим Traverse 2024 року випуску. Її автомобіль вийшов з ладу вже на пробігу в 2000 миль (3200 км) і потребує заміни трансмісії.

Реклама

Traverse оснащений 8-діапазонною автоматичною коробкою передач, яка працює з 2,5-літровим турбодвигуном і 3,6-літровим атмосферним V6. Власниця кілька разів помічала під машиною невеликі калюжі з олією, але не звертала на це уваги. Зрештою, автомобіль перестав працювати, і його доставили до дилера. Там виявилося, що з ущільнення піддону КПП витікала робоча рідина.

Користувачка дізналася, що проблема не є унікальною, і існує сервісний бюлетень, який дозволяє замінити трансмісію за гарантією. Проте її автомобіль до цього списку не входив. На щастя, автосалон взявся замінити трансмісію власним коштом.

Відомо, що аналогічні проблеми спостерігаються й у інших власників кросоверів Chevrolet, зокрема моделей Trailblazer і Trax 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!