Рестайлінговий Kia Sportage показаний на нових зображеннях

Час читання: < 1 хв.
0
Рестайлінговий Kia Sportage показаний на нових зображеннях

До прем’єри оновленої версії кросовера Kia Sportage п’ятого покоління залишається зовсім небагато часу. Поточна ітерація цього автомобіля, представлена в 2021 році, має зазнати низки змін найближчими місяцями. Згідно з чутками, ці зміни будуть стосуватися як естетики, так і технічних характеристик.

Незалежні дизайнери з порталу Motor1 поділилися серією рендерів, які показують екстер’єр оновленого Sportage. Ці зображення базуються на шпигунських фотографіях прототипів, зроблених на початку 2024 року.

Реклама

Згідно з прогнозами, основні зовнішні зміни в Sportage торкнуться його передньої частини. Очікується, що автомобіль набуде стилістики, схожої на ті, що використовуються в кросоверах Sorento і EV9, а також у седана K4. Фари будуть замінені на нові, з більш складною графікою, які частково інтегруються в оновлені радіаторні ґрати “Ніс тигра”.

Новий Sportage, ймовірно, збережеться в габаритах 4,52 метра в довжину, 1,87 метра в ширину і 1,65 метра у висоту, але отримає нові кольори кузова та сучасніші колісні диски.

Щодо двигунів, Sportage знову буде тісно пов’язаний з Hyundai Tucson, що дозволить йому перейняти більшість силових агрегатів від цієї моделі. Нагадаємо, що Tucson комплектується 160-сильним м’якогібридним агрегатом, повноцінним гібридом потужністю 215 кінських сил і 1,6-літровим дизелем на 136 к.с., що працює у парі з стартер-генератором.

Офіційна прем’єра оновленого Kia Sportage запланована на кінець 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!