На тизерах показали оновлений Mitsubishi Outlander

Час читання: 2 хв.
0
На тизерах показали оновлений Mitsubishi Outlander

Mitsubishi готує до випуску оновлену версію гібридного Outlander, яка з’явиться на японському ринку цієї осені. Зовні кросовер отримає «більш витончене обличчя», хоча зміни будуть незначними. Серед новинок — кольоровий варіант Moonstone Grey Metallic і 20-дюймові двоколірні диски, які освіжать вигляд автомобіля.

Салон Outlander буде суттєво вдосконалено, зокрема, з новими вентильованими напіваніліновими шкіряними сидіннями та 12,3-дюймовою інформаційно-розважальною системою, що замінить попередні 8- та 9-дюймові дисплеї. Спільно з Yamaha створена нова аудіосистема преміум-класу з елегантними решітками динаміків і налаштуванням «чотирьох реалістичних звуків».

Нова батарея забезпечить помітне збільшення запасу ходу електромобіля, а також можливе підвищення потужності для кращого і плавнішого прискорення. Очікуються також вдосконалення підвіски та переналаштована система рульового управління для підвищення комфорту їзди.

Сучасна модель Outlander оснащена 2,4-літровим двигуном, двома електромоторами і акумулятором ємністю 20 кВт·год, що забезпечує комбіновану потужність 248 к.с. і запас ходу на електриці до 61 км. Повні деталі про нову версію стануть відомі найближчими тижнями.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!