Перші подробиці про нову Toyota Corolla з’явилися в мережі

Час читання: < 1 хв.
0
Перші подробиці про нову Toyota Corolla з’явилися в мережі

Corolla є однією з найзнаменитіших моделей Toyota, і її перше покоління з’явилося в 1966 році. Наразі в продажу представлено дванадцяте покоління, яке з’явилося у 2018 році. Оскільки модель вже на ринку понад шість років, Toyota готує нове покоління, яке ще не проходило дорожніх тестів.

Тринадцяте покоління Corolla отримає нову гібридну установку, яка забезпечить найбільший запас ходу серед гібридів. Очікується, що модель буде оснащена “м’якою” гібридною установкою потужністю 100 к.с. і повноцінною гібридною системою потужністю 180 к.с., завдяки 1,5-літровому турбованому двигуну. Запас ходу нової Corolla може досягти 2100 км.

Офіційна дата презентації ще не оголошена, але новинку можуть показати в 2025 році.

У Україні Toyota Corolla коштує від 944 789 грн. Витрати пального складають 6,4 л на 100 км. Модель у комплектації Live оснащена 1,6-літровим двигуном потужністю 132 к.с., 6-ступінчастою механічною коробкою, переднім приводом і досягає швидкості до 200 км/год. Комплектація включає хромовану окантовку вікон, камеру заднього виду, 8-дюймовий сенсорний дисплей, кондиціонер, фонову ілюмінацію, запасне колесо та 16-дюймові сталеві диски.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!