Автогігант BMW збере новий автомобіль з деталей інших машин

Час читання: < 1 хв.
0
Автогігант BMW збере новий автомобіль з деталей інших машин

Нове покоління BMW 2 Series Gran Coupe було помічено під час дорожніх випробувань у Європі, демонструючи менш замаскований та більш округлий зовнішній вигляд порівняно з попередником.

Цей 4-дверний седан, ймовірно, буде позначений кодом шасі F74 і побудований на платформі UKL2, яка використовується також у оновленій BMW 1 Series F70, а також X1 і X2. Помічений прототип не є моделлю M, оскільки у нього відсутні чотири вихлопні труби, і його передня частина не виглядає настільки агресивно.

Автогігант BMW збере новий автомобіль з деталей інших машин

Поточна модель F44 2 Series Gran Coupe нагадує флагманську серію BMW 8, але нові ескізи вказують, що новинка буде стилістично схожа з 1 Series, включаючи вертикальніші фари, аналогічні оновленому 3 Series. Задні ліхтарі нагадують ті, що встановлюються на X2, а дзеркала заднього виду збільшились у розмірах у порівнянні з попередньою моделлю.

Поки що немає зображень інтер’єру, але очікується, що його буде оснащено найновішою операційною системою BMW 9 з парою екранів, об’єднаних в один вигнутий дисплей. У салоні передбачаються нові сидіння, покращені оздоблювальні матеріали та зміни в дизайні центральної консолі.

Під капотом будуть встановлені ті ж двигуни, що і в 1 Series, включаючи бензинові, гібридні та дизельні опції, доступні для різних ринків світу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!