Модель Volvo XC90 отримала найвищий бал безпеки у тестах IIHS

Час читання: < 1 хв.
0
Модель Volvo XC90 отримала найвищий бал безпеки у тестах IIHS

Для отримання найвищої оцінки у сфері безпеки від Інституту страхування дорожньої безпеки (IIHS), автомобіль має успішно пройти серію суворих краш-тестів. Ці тести включають нові, складніші перевірки зіткнення з помірним перекриттям, удари з малим перекриттям спереду, удосконалені бічні краш-тести, оцінки систем запобігання зіткненням з пішоходами та аналіз ефективності фар.

Оновлений у 2022 році тест з помірним перекриттям включає нові критерії та приділяє особливу увагу захисту пасажирів на задніх сидіннях, моделюючи зіткнення двох автомобілів з однаковою вагою на швидкості близько 40 миль на годину.

Як зазначив глава компанії Volvo Cars у США і Канаді Майк Коттон, безпека є основним пріоритетом для Volvo. Він наголосив на довгостроковій меті компанії постійно підвищувати стандарти безпеки. Зокрема, Volvo XC90 відображає цю відданість, що підтверджується недавнім визнанням від IIHS, яке підтверджує зусилля компанії щодо зменшення аварійності та пов’язаних із нею жертв.

Volvo XC90 отримав високу оцінку у випробуваннях IIHS за:

  • Міцну конструкцію кузова у тесті з помірним перекриттям.
  • Ефективний захист водіїв та пасажирів.
  • Високі результати у випробуваннях з малим перекриттям спереду та удосконалених бічних краш-тестах.

Дослідження IIHS також показали, що XC90 забезпечує надійний захист задніх пасажирів від травм, які найчастіше виникають під час аварій, що дозволяє автомобілю відповідати встановленим вимогам безпеки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!