Авто

Компанія Mitsubishi має намір представити спортивний пікап

Share

Mitsubishi оголосила про початок виробництва нового покоління L200 Triton Sport у Бразилії, що є частиною значних змін компанії в регіоні. Цей середньорозмірний пікап, вперше представлений на міжнародному рівні приблизно рік тому, був помічений під час дорожніх тестів у Кампінасі, штат Сан-Паулу, під щільним маскуванням.

Нове покоління Mitsubishi L200 Triton Sport вирізняється збільшеними габаритами: його довжина становить 5360 мм, а колісна база – 3130 мм, що робить його помітно більшим за попередню модель. Дизайн і матеріали були покращені, багато з яких запозичені з розробок партнера Mitsubishi в альянсі з Renault – компанії Nissan.

У механічній частині очікується, що новий L200 Triton Sport збереже 2.4-літровий турбодизельний двигун, який може бути доопрацьований для покращення потужності, ефективності споживання палива та зниження рівня викидів. Передбачається також запровадження восьмиступінчастої автоматичної трансмісії. Збережеться і можливість вибору доступніших версій поточного покоління L200 з механічною трансмісією або шестиступінчастим “автоматом”. Всі моделі будуть оснащені повним приводом із знижувальною передачею, що відповідає давнім традиціям бренду.

Очікується, що офіційна презентація нового L200 Triton Sport відбудеться у 2025 році. Цей пікап стане частиною нового покоління середньорозмірних пікапів, серед яких також Ford Ranger, Chevrolet S10 і Volkswagen Amarok, що виходять найближчими тижнями. Крім того, Toyota Hilux готується до оновлення, а BYD представить Shark – перший у Бразилії плагін-гібридний пікап. Great Wall Motors також планує випуск свого гібридного пікапа у 2025 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Mitsubishi

Останні записи

Компанія Mercedes представила оновлений EQE 350+ із запасом ходу у 690 км.

Компанія Mercedes оновила свої моделі EQE та EQE кросовер у Великій Британії, додавши нові варіанти…

29.08.2024

На тестах помітили новий електричний Range Rover Velar

Компанія Jaguar Land Rover (JLR) почала тестування нового електричного позашляховика, який планується включити до сімейства…

29.08.2024

Презентовано Mercedes-Benz GLB 2025: Ось що нового у флагмані

Представлено новий Mercedes-Benz GLB 2025 модельного року, доступний у двох версіях: Progressive та AMG Line.…

29.08.2024

Компанія Smart показала найбільший автомобіль за всю історію бренду

В Австралії представили новий Smart #5, електричний сімейний кросовер, який надійде в продаж до кінця…

29.08.2024

Fiat представив бюджетну версію електрокара за 45 000 євро

Мініатюрний електромобіль FIAT Topolino 2024 отримав нову ексклюзивну версію від кузовного ательє Carrozzeria Garavini. Буде…

29.08.2024

BMW готується до важливої ​​зміни у модельній лінійці

Сьогодні стало відомо, що компанія BMW Group розпочне пробне виробництво своїх автомобілів "Next Generation" цієї…

29.08.2024