Новий BMW M5 2025 M Performance офіційно представлений (фото)

Час читання: 2 хв.
0

BMW представила модель BMW M5 2025 року з новим пакетом M Performance, який підвищує як естетичні, так і аеродинамічні характеристики цього потужного седана.

Реклама

Пакет M Performance включає задній дифузор з вуглецевого волокна та вихлопну трубу, виготовлену з титану та карбону, що надає спортивного вигляду задній частині автомобіля. Передня частина також оснащена елементами з вуглецевого волокна, а додатковий задній спойлер покращує аеродинаміку. Крім цього, в комплект входять бічні спідниці з вуглецевого волокна, стильні наклейки на кузов, кришки паливних баків та легкосплавні диски.

До пакету також входять килимки M Performance, сумки для шин, ковпачки на ніпелі та шкіряний чохол для ключів. BMW зазначає, що пакет M Performance не потребує окремої реєстрації і може бути встановлений на звичайні BMW M5 2025 року без проблем.

BMW M5 2025 оснащений підключеною гібридною системою, що поєднує двигун V8 об’ємом 4,4 л з електродвигуном. Загальна потужність системи складає 727 к.с., а крутний момент — 1000 Н·м. Автомобіль має 8-ступеневу автоматичну трансмісію M Steptronic, яка забезпечує розгін від 0 до 100 км/год за 3,5 секунди та запас ходу на електротязі до 40 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!