Пікапи Toyota перевершують Ford і Chevrolet

Час читання: < 1 хв.
0
Пікапи Toyota перевершують Ford і Chevrolet

Компанії Ford і Chevrolet мають вражаюче портфоліо пікапів, більшість з яких відомі своєю довговічністю. Однак нове дослідження від JDPower вказує на те, що ці автовиробники не є лідерами в області надійності пікапів.

Згідно з дослідженням, заснованим на відгуках реальних власників утилітарних автомобілів, найнадійніші пікапи виробляє Toyota.

Реклама

Дослідники опитали тисячі автовласників про проблеми, з якими вони стикалися зі своїми автомобілями, включаючи тріщини фарби, поломки двигуна, трансмісії, електроніки та інші дефекти.

Оцінка кожного автовиробника базувалася на кількості зареєстрованих проблем на 100 випущених автомобілів. Чим менша ця цифра, тим вищий рівень надійності.

У 2024 році Toyota продемонструвала найкращий результат у сегменті пікапів, з середньою кількістю несправностей 147 на 100 автомобілів. Цей показник перевищує результат Chevrolet, у продукції якого кількість дефектів становила 174 на 100 автомобілів.

Серед моделей Toyota, які відзначилися найвищою надійністю в сегменті пікапів, виділяються Toyota Tacoma та Toyota Tundra.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!