Головна Авто Популярний японський кросовер оновився та скинув у ціні

Популярний японський кросовер оновився та скинув у ціні

Час читання: 2 хв.
0
Популярний японський кросовер оновився та скинув у ціні

Mazda оголосила про швидкий випуск оновленого кросовера CX-5 моделі 2025 року, який з’явиться у продажу до кінця літа 2024 року. Компанія підвищила цінність моделі, знизивши початкову ціну, що робить новий CX-5 привабливішим для споживачів.

Стартова комплектація CX-5 2.5 S повертається в асортимент, дозволяючи Mazda встановити ціну в 28 570 доларів, що на 730 доларів менше, ніж ціна торішньої моделі версії 2.5 S Select, яка коштувала 29 300 доларів.

Незважаючи на нижчу вартість, базова модель CX-5 2.5 S оснащена світлодіодними фарами, датчиками дощу та 17-дюймовими легкосплавними дисками. У салоні присутні тканинні сидіння, шкіряне кермо та інформаційно-розважальна система з 10,25-дюймовим екраном, що підтримує Android Auto і Apple CarPlay. Також автомобіль має кнопку запуску двигуна, чотиридюймову аудіосистему та сервіси Mazda Connected Services.

Кросовер обладнаний різними системами допомоги водію, включаючи адаптивний круїз-контроль з функцією Stop & Go, систему попередження про поперечний рух ззаду, систему оповіщення про пасажирів на задніх сидіннях та вдосконалену систему допомоги при екстреному гальмуванні з розпізнаванням пішоходів. Додатково встановлені система моніторингу сліпих зон та система утримання у смузі руху.

Привід CX-5 2.5 S здійснюється за рахунок 2,5-літрового чотирициліндрового двигуна потужністю 187 кінських сил (139 кВт) та крутним моментом 252 Нм, який працює в парі з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу. Це забезпечує витрату палива на рівні 9 літрів на 100 км у місті, 7,8 літрів на шосе та 8,4 літри у змішаному циклі.

У версії CX-5 2.5 S Carbon Edition додано бездротову зарядку для смартфонів і бездротове підключення до Android Auto і Apple CarPlay. У моделі CX-5 2.5 S Premium Plus тепер включені передні та задні паркувальні датчики та камери кругового огляду.

Стара базова модель CX-5 2.5 S Premium була знята з виробництва, а ціна на модель CX-5 2.5 S Premium Plus знижена з 36 500 доларів до 35 200 доларів. Як заявив автовиробник, оновлений Mazda CX-5 2025 надійде у продаж наприкінці літа 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.