Новий Volkswagen Atlas 2026 розсекретили за 1,5 року до офіційної прем’єри

Час читання: < 1 хв.
0
Новий Volkswagen Atlas 2026 розсекретили за 1,5 року до офіційної прем'єри

Останнім часом особливу увагу в оновленні модельного ряду Volkswagen привертає майбутній випуск нового покоління кросовера Atlas, який зазнає суттєвих змін як у зовнішньому вигляді, так і в технічних характеристиках. Volkswagen Atlas 2026, що є ключовим представником сегменту середньорозмірних SUV, готується запропонувати споживачам низку інноваційних рішень.

Новий Atlas отримає сучасний та витончений дизайн. Фронтальна частина матиме оновлений бампер із широким нижнім повітрозабірником і ґратами ромбовидної форми. Світлодіодні фари будуть інтегровані у верхню решітку радіатора. Бічна частина кузова відрізнятиметься обтічними формами, а задня частина буде оснащена світлодіодними ліхтарями на всю ширину, як показано на рендерах незалежного дизайнера. Інтер’єр, ймовірно, отримає цифрову панель приладів і 15-дюймовий сенсорний екран мультимедійної системи.

Volkswagen Atlas нового покоління від незалежного дизайнера

Автомобіль базуватиметься на платформі MQB Evo і оснащуватиметься вдосконаленим 2,0-літровим турбованим чотирициліндровим двигуном. Очікується поява гібридних та гібридних версій, що підключаються. Система повного приводу буде доступна опціонально або стандартно для найвищих комплектацій. Вихід моделі на ринок запланований наприкінці наступного року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!