Hyundai випробовує найдорожчий кросовер: деталі тестових фото

Час читання: 2 хв.
0
Hyundai випробовує найдорожчий кросовер: деталі тестових фото

Корейський автовиробник Hyundai продовжує працювати над своїм повністю електричним флагманським кросовером, прем’єра якого запланована до кінця 2024 року. Нещодавно фотографи-шпигуни знову змогли засняти тестовий прототип автомобіля під час його випробувань на дорогах Сеула.

Цей автомобіль є наслідником концепт-кара Ioniq 7, представленого у 2021 році, проте в серійному варіанті отримає індекс “9”. Незважаючи на це, зі знімків видно, що прототип тестується під назвою Ioniq 7, яка була помічена на вбудованих у зовнішні дзеркалах машини написах.

За фотографіями складно судити про дизайн автомобіля, оскільки є видимими лише деякі частини, не приховані щільним камуфляжем, зокрема крила авто.

Ймовірно, деякі елементи дизайну повторять концепт-кар, але в більш традиційному виконанні. Очікується, що автомобіль отримає нові дворівневі оптичні блоки з переглянутим світлодіодним малюнком. Арки коліс, як і в прототипі, не матимуть пластикового облицювання, а двері будуть мати тонку чорну накладку. Також передбачається кардинально новий дизайн колісних дисків.

Автомобіль буде побудовано на платформі E-GMP, що дозволить використовувати найбільш ємну батарею, яка доступна компанії. Очікується, що запас ходу перевищить 500 кілометрів. Hyundai планує випустити Ioniq 7/9 на початку наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!