Ford знайшов нове застосування «утопленим» спорткарам Mustang

Час читання: < 1 хв.
0
Ford знайшов нове застосування «утопленим» спорткарам Mustang

Під час повені, спричиненої штормом у Нью-Гемпширі (США) минулого року, сотні нових автомобілів Ford Mustang були затоплені та пошкоджені.

Спочатку ці автомобілі були списані і планувалося відправити на утилізацію. Проте тепер компанія вирішила передати їх спеціалізованим автошколам для навчання механіків.

У Ford пояснюють, що передача цих пошкоджених автомобілів автошколам допоможе навчити майбутніх техніків. Загалом близько 300 спортивних автомобілів, які постраждали від повені, буде відправлено до таких шкіл. Це дозволить студентам вдосконалювати свої навички на сучасних та дорогих машинах без страху пошкодити їх під час розбирання та складання.

Перед передачею «Мустангів» до шкіл фахівці Ford переконалися, що автомобілі сухі та чисті. Крім того, компанія передала разом з ними спеціальні документи, що забороняють їх експлуатацію на дорогах загального користування, виключно для навчальних цілей.

Крім «Мустангів», до автошкіл для навчання механіків також відправлять інші моделі Ford, які постраждали від повені, такі як Ford Transit, Ford Super Duty, Ford Escape, Ford F-150 та Ford Explorer.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!