Головна Авто Компанія Ram має намір обійти Porsche

Компанія Ram має намір обійти Porsche

Час читання: < 1 хв.
0
Компанія Ram має намір обійти Porsche

Ram TRX відрізняється від RHO, що є позитивним моментом, оскільки бренд має амбітніші плани для своєї моделі TRX. За останніми даними ЗМІ, наступне покоління Ram TRX може стати електрифікованим, з новою лінійкою високопродуктивних пікапів, що включатиме гібридні та повністю електричні варіанти. Значною новацією є інноваційний патент, зареєстрований у Патентному відомстві США, який вказує на можливе впровадження активної аеродинаміки з функціональним висувним дифузором.

У документі описується бампер пікапа з плоскою нижньою частиною, призначеною для використання як дифузор. Ця частина бампера може бути висунута за допомогою актуатора та демпфера, надаючи два рівні сходинок завдяки виїмці посередині, яка дозволяє бачити номерний знак автомобіля. Коли не використовується, бампер втягується для поліпшення аеродинаміки на низьких швидкостях, зберігаючи максимальний дорожній просвіт і кут з’їзду. На високих швидкостях сходинка-дифузор висувається, підвищуючи стабільність.

Система актуаторів дозволяє змінювати кут атаки нижньої частини дифузора, забезпечуючи оптимальний аеродинамічний потік у різних умовах, включаючи наявність кришки на кузові або вантаж у багажнику. Цей підхід сприяє збільшенню притискної сили на трасі та забезпечує покращений запас ходу і стабільність при повсякденному використанні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.