Показали перші реалістичні зображення нового Mitsubishi Lancer

Час читання: 2 хв.
0
Показали перші реалістичні зображення нового Mitsubishi Lancer

На початку цього літа в мережу просочилися фейкові фотографії, які навмисно розповсюдили інсайдери, що зображували новий Mitsubishi Lancer під час дорожніх випробувань перед офіційною прем’єрою. Ці фотографії, як виявилося пізніше, були несправжніми, але цей інцидент викликав великий інтерес до можливого відродження моделі.

Відомий автомобільний дизайнер під псевдонімом Theottle взявся відповісти на це питання своїми рендерами відродженого Mitsubishi Lancer, поєднавши елементи зовнішнього вигляду інших моделей Mitsubishi зі своєю фантазією.

Реклама

Для створення цих рендерів він використовував офіційні картинки концепт-кара Nissan Evo як відправну точку. Концепт-кар Nissan Evo, представлений у квітні, є унікальним шоу-каром, зібраним у єдиному екземплярі. Він модернізував передню частину концепту, використовуючи «обличчя» Renault Clio, адаптоване під сучасні моделі Mitsubishi, оскільки Renault, Nissan і Mitsubishi належать до одного альянсу.

Для задньої частини були застосовані зовнішні елементи компактного кросовера Mitsubishi Xforce, що недавно з’явився на ринках, що розвиваються. Рендер Mitsubishi Lancer успадкував характерні бумерангоподібні ліхтарі, які є типовим елементом дизайну «паркетника».

В результаті відновлення легендарної японської 4-дверки були вирівняні профіль та лінія даху в фотошопі для створення зовнішнього образу.

Важливо зауважити, що Mitsubishi наразі не має планів повертатися до виробництва моделі Lancer, оскільки компанія повністю фокусується на сегменті кросоверів і позашляховиків. Проте ім’я Mitsubishi Lancer може бути надане одному з майбутніх електромобілів, запланованих до 2030 року в рамках стратегії компанії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!