Авто

Новий Mitsubishi Pajero вперше показали повністю

Share

Чутки про плани Mitsubishi відродити легендарний позашляховик Pajero з’явилися ще минулого року з Японії. Інсайдери з «Країни сонця, що сходить» заявили, що автомобіль отримає новий образ і стане не утилітарним «пройдисвітом», а розкішним позашляховиком. Видання «CarsCoops» зібрало всю доступну інформацію про новий Pajero і підготувало його неофіційні зображення, показавши автомобіль як зовні, так і всередині.

Художник Джош Бірнс, автор рендерів, вважає, що новий Pajero наслідуватиме сучасний фірмовий стиль поточної лінійки моделей Mitsubishi. На зображеннях позашляховик має традиційну для компанії X-подібну решітку радіатора, виконану не з хрому, а з глянсового пластику.

Бампер автомобіля виглядає максимально строго і оснащений широкою сріблястою «губою». Під кромкою капота розміщені вузькі світлодіодні фари, а основний блок оптики встановлений нижче і складається з трьох вертикальних ліхтарів.

Загальну картину доповнюють двері з незвичайними виштамповками посередині і зверху, оквадрачені колісні арки з глянсовим пластиковим обважуванням, а також вузькі чорні накладки на задніх стійках, що створюють ефект «парячого» даху.

На думку іноземного дизайнера, не менш цікаво виглядатиме і інтер’єр нового Pajero. Салон відродженого позашляховика має вражати простором та сучасним оснащенням.

Очікується, що автомобіль матиме цифрову комбінацію приладів, окремий блок управління мультимедійною системою, незвичайну передню панель, компактний селектор АКПП, бездротову зарядку для смартфона та сидіння з ромбоподібним простроченням.

Нова модель Pajero буде побудована на модернізованій платформі CMF-C/D, яка використовується у кросовері Outlander PHEV. Очікується, що автомобіль буде оснащений гібридною силовою установкою на базі 2,4-літрового двигуна внутрішнього згоряння з потужністю понад 382 к.с.

Новий Pajero буде представлений у сегменті розкішних кросоверів та позашляховиків, конкуруючи з такими моделями, як BMW X7 та Lexus GX. Прем’єра автомобіля очікується орієнтовно у 2027 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Mitsubishi

Останні записи

15 найнадійніших японських кросоверів і позашляховиків

Японські автомобільні бренди відомі своєю якістю, адже їхні транспортні засоби витримують випробування часом. Кросовери та…

21.09.2024

Оновлений Mercedes-Benz EQS отримає унікальну оптику із фірмовими логотипами

Оновлений флагманський електромобіль Mercedes-Benz EQS отримає унікальні світлові елементи під назвою «starlight», що включають фірмову…

21.09.2024

В Україні знизилися продажі дизельних авто: які моделі все ще популярні

Попри те, що бензинові автомобілі продовжують домінувати на українському ринку легкових автомобілів, дизельні моделі поступово…

21.09.2024

Розкрито вартість нового доступного позашляховика Toyota Land Cruiser FJ

Новий Toyota Land Cruiser FJ – це модель, яка призначена стати більш доступною альтернативою в…

20.09.2024

Представили оновлену Toyota Corolla 2025 (фото)

Toyota планує зробити Corolla 2025 модельного року свіжішою та привабливішою, запроваджуючи нову спеціальну версію FX,…

20.09.2024

Оприлюднено список найпопулярніших дизельних авто на українському ринку

У серпні українці придбали та зареєстрували понад 8,1 тис. автомобілів з дизельними двигунами, що на…

20.09.2024