Renault представила новий дешевий кросовер: перші фото

Час читання: < 1 хв.
0
Renault представила новий дешевий кросовер: перші фото

Нещодавно стало відомо про дебют нового доступного кросовера від Renault, названого Aurora 1. Офіційна презентація відбудеться 27 червня у місті Пусан, Південна Корея, на заводі, що раніше належав Samsung Motors. Відео з новинкою вже можна переглянути на YouTube-каналі Renault Korea.

Раніше повідомлялося, що Renault співпрацює з Geely над створенням цієї моделі. Тепер стало відомо, що основою для нового кросовера став Geely Monjaro.

Geely Monjaro, відомий у Китаї як Xinguye L, є просторим сімейним кросовером довжиною 4,77 метра з двома рядами сидінь. За попередніми даними, Renault Aurora 1 відрізнятиметься від Geely Monjaro лише дизайном фар та решітки радіатора.

Обидві моделі, Renault Aurora 1 і Geely Monjaro, побудовані на платформі CMA, яка також використовується у Volvo XC40. Французький кросовер Renault Aurora 1 буде доступний тільки у гібридній версії, яка поєднує 1,5-літровий бензиновий турбодвигун і електродвигун.

У Geely Monjaro гібридна система має потужність 245 к.с., що дозволяє розганятися до 100 км/год за 7,9 секунди та споживати в середньому 4,3 літра палива на 100 км. Також цей китайський кросовер доступний з 2,0-літровим турбодвигуном потужністю 238 к.с., але новий Renault Aurora 1, ймовірно, не буде оснащуватися цим двигуном.

Також зазначається, що після випуску Renault Aurora 1 на ринок з’явиться ще одна спільна модель з Geely у варіанті стильного купе-кросовера.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!