Chevrolet Spark може перетворитися на електричний кросовер

Час читання: < 1 хв.
0
Chevrolet Spark може перетворитися на електричний кросовер

Добре відомий в Україні хетчбек Chevrolet Spark може отримати нове життя, але не у вигляді звичної малолітражної 5-дверки, а як електричний кросовер. Про це повідомляє портал CarBuzz, який виявив заявку на товарний знак Spark EUV.

Цікаво, що назву зареєстрували не в США чи Китаї, а в Лаосі. Це натякає на можливий випуск «батарейного» кросовера, адже аналогічний суфікс (EUV – Electric Utility Vehicle) Chevrolet раніше використовував для електричної SUV-версії моделі Bolt.

Поки що про проект відомо небагато, але журналісти впевнені, що автомобіль буде позиціонуватися як дешевий електромобіль для масового ринку.

Новий кросовер відрізнятиметься не тільки електромотором (потужністю близько 200 к.с.), а й високим дорожнім просвітом. Запас ходу автомобіля може становити приблизно 400 кілометрів.

Рішення GM підготувати власний електричний кросовер початкового рівня відповідає прагненням конкурентів, таких як Ford і Jeep, які також розробляють машини для цього сегмента. Новинки цих компаній повинні з’явитися у найближчі кілька років.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!